Plaatsingsdatum: 15 februari 2023

Tienerdiensten zijn er voor tieners vanaf 12 jaar en de insteek is om in een ongedwongen sfeer met leeftijdsgenoten uit de kerk over diverse onderwerpen te praten of op een andere manier bezig te zijn met geloven. Je kunt hierbij denken aan relaties, muziek, school, sport, internet, geluk, gebed, communicatie, noem maar op. Kortom alles wat jou in deze maatschappij bezighoudt.

We doen verschillende activiteiten en voeren open gesprekken met elkaar. Altijd proberen we de link naar het geloof en de plek van God in je leven te leggen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, dus jij en jouw vrienden of vriendinnen zijn van harte welkom – ook als je niet gewend bent regelmatig naar de kerk te gaan of weinig over het geloof of de bijbel weet. Dat maakt voor jouw aanwezigheid in de tienerdienst helemaal niets uit.

Na een periode van online ontmoeting vanwege corona, komen we nu weer samen in het Keldertje. Hieronder de data voor het najaar en de thema’s die we dan behandelen; dan heb je alvast iets om in je agenda te zetten en naar uit te kijken.

Hou de Zondagsbrief in de gaten voor meer details!

Petra Hoekman, 038-4528534 [Klik hier voor email] en
Adriaan Soetevent, 038-4229380 [Klik hier voor email]


Bron: helpnamibia.nl

Zondag 19 februari 2023

Thema: Sprokkelmaand

Het is februari, dus deze zondag is het thema ‘Sprokkelmaand’!
Wat is sprokkelen? We slaan zelf aan het sprokkelen, in de Bijbel, met spreuken en houtjes tijdens deze Tienerdienst.

Copyright kief.be

Zondag 10 maart 2023

Thema: Van je familie moet je het hebben?!

We maken allemaal deel uit van familie. Dit kan fijn zijn en je kunt trots zijn dat je er deel van uitmaakt, maar het kan ook minder fijn zijn en je kunt je voor familieleden schamen.
Hoe dan ook: via je DNA ben je altijd met elkaar verbonden.
We gaan met elkaar aan de slag over dit onderwerp tijdens deze Tienerdienst.

Bron: BesteKrabbels.nl

Zondag 16 april 2023

Thema: Goede Vrijdag en Pasen

Goede Vrijdag en Pasen vormen de kern van het Evangelie. Jezus stierf voor onze zonden en is opgestaan; dat vieren we met Pasen! Maar waarom heet Goede Vrijdag ‘goed’ als Jezus op die dag stierf? Kom dit samen met ons ontrafelen tijdens deze Tienerdienst.

Zondag 4 juni 2023

Thema: Goede en slechte invloeden

Invloed kan goed zijn, maar ook slecht. Heb je dat altijd door? Weet dat God altijd goede invloed op je heeft, want hij heeft immers het beste met jou voor! In ’t Keldertje praten we hier met elkaar over door.

Terug naar nieuwsoverzicht