Plaatsingsdatum: 26 augustus 2023

Tienerdiensten najaar 2023

Tienerdiensten zijn er voor tieners vanaf 12 jaar en de insteek is om in een ongedwongen sfeer met leeftijdsgenoten uit de kerk over diverse onderwerpen te praten of op een andere manier bezig te zijn met geloven. Je kunt hierbij denken aan relaties, muziek, school, sport, internet, geluk, gebed, communicatie, noem maar op. Kortom alles wat jou in deze maatschappij bezighoudt.

We doen verschillende activiteiten en voeren open gesprekken met elkaar. Altijd proberen we de link naar het geloof en de plek van God in je leven te leggen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, dus jij en jouw vrienden of vriendinnen zijn van harte welkom – ook als je niet gewend bent regelmatig naar de kerk te gaan of weinig over het geloof of de bijbel weet. Dat maakt voor jouw aanwezigheid in de tienerdienst helemaal niets uit.

We komen samen in het altijd gezellige Keldertje in de Stinskerk. Hieronder de data voor het najaar en de thema’s die dan aan bod komen; dan heb je alvast iets om in je agenda te zetten en naar uit te kijken!

Hou de Zondagsbrief in de gaten voor meer details!

Petra Hoekman, 038-4528534 [Klik hier voor email] en
Adriaan Soetevent, 038-4229380 [Klik hier voor email]


Bron: helpnamibia.nl

Zondag 8 oktober 2023

Thema: Vertrouwen

Vertrouwen, het komt te voet en gaat te paard. Hoe belangrijk is dat het je iemand kunt vertrouwen – ben je zelf altijd te vertrouwen. We gaan het vandaag zien in de tienerdienst. Kom te voet naar het Keldertje en maak het mee!

Copyright kief.be

Zondag 5 november 2023

Thema: Wordt nog aangekondigd!

Bron: BesteKrabbels.nl

Zondag 17 december 2023

Thema: Wat een verbeelding!

Ons iets verbeelden doen we dagelijks. Let maar eens op hoe vaak we zitten, staan of fietsen te dagdromen. Stel je voor, ik win 1 miljoen euro.. wat ga ik er dan mee doen? Er zijn ook veel beelden over God. Veel beelden vinden we in de Bijbel, denk maar eens aan wat Jezus ons leerde over God en hoe Hij voorstelde om in God te geloven. Vandaag laten we onze verbeelding de vrije loop in het Keldertje. Denk je in hoe leuk het is als jij daarbij bent!

Terug naar nieuwsoverzicht