Plaatsingsdatum: 18 september 2021

Tienerdiensten zijn er voor tieners vanaf 12 jaar en de insteek is om in een ongedwongen sfeer met leeftijdsgenoten uit de kerk over diverse onderwerpen te praten of op een andere manier bezig te zijn met geloven. Je kunt hierbij denken aan relaties, muziek, school, sport, internet, geluk, gebed, communicatie, noem maar op. Kortom alles wat jou in deze maatschappij bezighoudt.

We doen verschillende activiteiten en voeren open gesprekken met elkaar. Altijd proberen we de link naar het geloof en de plek van God in je leven te leggen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, dus jij en jouw vrienden of vriendinnen zijn van harte welkom – ook als je niet gewend bent regelmatig naar de kerk te gaan of weinig over het geloof of de bijbel weet. Dat maakt voor jouw aanwezigheid in de tienerdienst helemaal niets uit.

Na een periode van online ontmoeting vanwege corona, komen we nu weer samen in het Keldertje. Hieronder de data voor het najaar en de thema’s die we dan behandelen; dan heb je alvast iets om in je agenda te zetten en naar uit te kijken.

Hou de Zondagsbrief in de gaten voor meer details!

Petra Hoekman, 038-4528534 [Klik hier voor email] en
Adriaan Soetevent, 038-4229380 [Klik hier voor email]

Zondag 27 maart

Thema: Wat zou God vinden van Social Media? 

Door Instagram, TikTok, Snapchat en WhatsApp lijken we meer verbonden met elkaar dan ooit. Maar… zijn we wel echt in contact met elkaar, zijn we werkelijk ‘in verbinding’? En: Hoe zou God er naar kijken? We praten hier met elkaar over op zondag 27 maart in het Keldertje!

Zondag 15 mei

Thema: Schuilen

Soms heb je behoefte om te schuilen, je beschut je tegen iets of verbergt je om even uit beeld te zijn. Schuil jij wel eens? Waarvoor? En wie of wat is voor jou dan een goede schuilplek?
We praten hier met elkaar over op zondag 15 mei in het (schuil)Keldertje!

Zondag 12 juni

Thema: God heeft je talenten gegeven!

God heeft jou gaven en talenten gegeven. Hoe weet je waar jij goed in bent? Geloof je, net als God, in jouw eigen talent? En hoe zet je deze in voor een ander? We ontdekken het met elkaar op zondag 12 juni in het Keldertje!

Terug naar nieuwsoverzicht