Tienerdiensten

Tienerdiensten2018-07-01T17:21:12+00:00

Tienerdiensten

Om de week tijdens de ochtenddienst in de Stinskerk wordt er een Tienerdienst gehouden. Je bent welkom vanaf klas 1 voortgezet onderwijs. Jullie worden direct bij aanvang (zomertijd 9.30/wintertijd 10.00) verwacht in het Keldertje, je gaat dus niet eerst met je ouders mee de kerk in. Daar gaan jullie na de gezamenlijke start uiteen in 2 groepen; 12 tm 15 en 16+.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan ook! Dit seizoen staat in het thema van Een Nieuw Begin, maar we gaan graag met jullie op reis, op ontdekking naar datgene wat het geloof ons te bieden heeft…

De tienerdienst-zondagen staan in het rooster vermeld onder kolom ‘Bijzonderheden’

Hopelijk tot ziens!

De leiding van de tienerdiensten:
Gerwin, Petra, Jochem, Marina, Pieneke, Frank, Kirsten, Gert Jan, Albert en José