Nieuws

ZWO Vrijwilligers gevraagd

Plaatsingsdatum: 5 juli 2018

ZWO Stinskerk zoekt dringend nieuwe leden!!!!!!!!

De ZWO-commissie is dringend op zoek naar nieuwe leden. Afgelopen periode hebben we van 2 leden afscheid genomen en de secretaris wil eind van dit jaar stoppen met deze werkzaamheden (maar blijft wel lid van de ZWO en is bereid om iemand op weg te helpen met dit werk).

Bent u enthousiast over wat de ZWO de afgelopen jaren gedaan heeft; heeft u zelf nieuwe ideeën en wilt u ons daarbij actief helpen dan is er plaats voor u in onze commissie! De tijdsinvestering valt over een heel jaar gezien best mee. We vergaderen een keer of 6 per jaar. Acties die plaatsvinden zijn o.a. de snuffelmarkt, de zendingsdienst, de paasgroetenactie en kaartenverkoop. Natuurlijk vraagt de voorbereiding van de snuffelmarkt wat extra tijd. Al met al valt de tijdinvestering wel mee. En elk jaar doen we gezamenlijk (met partners) iets leuks (bijv. een uitje of een BBQ)

Wij denken aan mensen die iets willen betekenen voor anderen, een leeftijd hebben van 30-50 jaar (dat mag u ruim zien!?) en met de computer kunnen werken.

Heeft u belangstelling voor het werk van de ZWO en wilt u meer weten over wat de ZWO-commissie doet? Neemt u dan s.v.p. contact op met Lieneke Zwakenberg tel: 038-4214895 of met Kees Lips tel 038-4538561.

2018-10-11T08:08:31+00:00