Plaatsingsdatum: 31 december 2021

Op 5 januari 1997 verscheen de allereerste Zondagsbrief….
25 Jaar geleden en wat is er veel en toch ook weinig veranderd in al die jaren…..
De eerste Zondagsbrief was één kantje A4 en nu hebben we soms moeite om alles op een A3 te krijgen. Waar begonnen werd met alles op papier aangeleverd krijgen en overtypen op de PC is het tegenwoordig allemaal digitaal, knippen en plakken, passen en meten en we zijn snel klaar met het maken…..
Ook het kopiëren gaat tegenwoordig een stuk sneller, eerder kopieerden we er rond de 300, soms nog meer tegenwoordig nog 80-100 waarvan het merendeel bezorgd wordt, de meesten lezen de brief digitaal.

Het is fijn te weten dat de Zondagsbrief na al die jaren nog steeds gewaardeerd wordt, het is een mooi moment om te lezen van het wel en wee in de gemeente.

Klik hier voor de allereerste Zondagsbrief!

Namens de redactie Ineke van de Brink, Marijke Paulusma, Pop van Gelder en Ria Hollander, de kopieerders Karste de Graaf, Jan Kluinhaar, Hans Schuite, Tom van Vilsteren en Dick Hollander en de bezorgers Tiny de Vries, Hennie Hendriks en Henk Hendriks wensen wij u ook de komende jaren nog veel leesplezier en voor dit jaar alle goeds maar bovenal veel gezondheid en laten we hopen en bidden dat we elkaar snel weer in de kerk kunnen ontmoeten!

Redactie Zondagsbrief