Plaatsingsdatum: 22 februari 2022

Dag Stinskids & anderen,

We kunnen weer beginnen! Op 6 maart beginnen we tijdens een feestelijke doopdienst ook weer met de Stinskids. Voorlopig nog in 2 groepen. Op 6 maart beginnen we waarschijnlijk in de kerkzaal om bij de doop te zijn, in de weken daarna gaat de jongste groep meteen naar de Gosen ten Kloosterzaal. Voor de andere groep kijken we nog even hoe alles loopt.

Om verschillende redenen kan niet iedereen van de leiding weer beginnen. Daarom hebben we nu, zelfs met gecombineerde groepen, een tekort aan leiding. Daarom hebben we ongeveer eens per maand geen Stinskids, bijvoorbeeld op 27 maart en 1 mei.

Vanaf zondag 27 februari gaan we met het lijden van Jezus bezig, om ons voor te bereiden op Goede Vrijdag en Pasen. Op https://www.vertelhetmaar.nl en via https://vertelhetmaar.nl/thuis-materiaal kun je zelf een gratis account maken om ook op de zondagen zonder Stinskids niets te missen. Behalve de verhalen vind je daar in de bestanden met werkjes ook ideeën voor liedjes en spelletjes. De werkjes kun je thuis printen.

Tot binnenkort bij de Stinskids!