Plaatsingsdatum: 3 september 2020

Stinskids in september: Verhalen & opdrachten van Vertel het maar

Hoi Stinskids,

Lekker weer weekend! Er mogen alweer mensen naar de kerk, maar Stinskids lukt nog niet, in verband met corona. Je kunt meeluisteren met de kerkdienst, soms is er ook een moment voor de kinderen. Misschien mag je wel een keer met je vader of moeder mee naar de kerk. En we hebben ook in september voor jullie voor elke zondag een verhaal en een werkje of puzzel. Het verhaal wordt vaak ook verteld op Youtube. De link gaat naar het kanaal, waardoor elke week het nieuwe verhaal bovenaan komt te staan:

https://www.youtube.com/results?search_query=vertelhetmaar&pbjreload=101 .

In de bestanden met werkjes staan ook ideeën voor liedjes en spelletjes. De werkjes kun je thuis printen. Je kunt natuurlijk ook het plaatje printen als kleurplaat. Als je een gratis account maakt, kun je ook op de website van Vertelhetmaar makkelijke printbestanden van de werkjes en kleurplaten vinden, en vaak staat er een liedje bij! De link is https://vertelhetmaar.nl/thuis-materiaal/ (Je kunt daar ook meer ideeën vinden voor liedjes, en uitleg van de bijbelteksten voor volwassenen enz.).

Het eerste verhaal is steeds geschreven voor de middenbouw. Het boven- en onderbouwverhaal staat er meteen achter!

Veel plezier, nog een fijne vakantie en een goede start gewenst op school!

Groeten van de Stinskidsleiding

PS voor ouders en andere volwassenen: We willen natuurlijk graag weer met de Stinskids in de zalen zodra het weer kan. We hebben wel extra leiding nodig! Graag 1 of 2 personen of duo’s. Als er meer mensen aanmelden is dat niet erg, dan kunnen Stinskidsleiders naar de tienerdienst. Je bent hard nodig! Het is maar (pakweg) 1x per maand! Of nog minder vaak, bij veel aanmeldingen ; – )